Eveniment – Ministerul Afacerilor Europene

 

Eveniment – Ministerul Afacerilor Europene

Ministerul Afacerilor Europene, prin Centrul de Informare pentru Instrumente Structurale, a organizat la Mamaia în data de 6 iulie 2012 a doua conferinţă regională cu tema „Creşterea absorbţiei fondurilor structurale”.

Evenimentul, la care a luat parte şi ministrul afacerilor europene dl. Leonard Orban, a avut loc la Mamaia, Hotel Iaki (sala Viena).

La conferinţă au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii în gestionarea fondurilor structurale şi de coeziune, ai autorităţilor centrale şi locale, ai beneficiarilor şi consultanţilor în domeniu. La acest eveniment au fost prezenţi şi reprezentanţi din partea Biroului Coordonator Pol de Creștere Constanţa, respectiv dl. Sorin Chiriță – Coordonator Pol şi a dl. Adrian Crăciun – Consilier Coordonator Pol.

Scopul acestor întâlniri a fost acela de a furniza informaţii clare, bine documentate şi de ultimă oră şi, totodată, de a identifica problemele care obstrucţionează procesul de utilizare a instrumentelor structurale şi posibile idei pentru înlăturarea respectivelor dificultăţi.

 

Comentariile nu sunt permise.